Хто зневажає досягнення математики, той завдає шкоди всій науці, бо той, хто не знає математики, не може вивчити інші точні науки й не може пізнати світ (XIII ст.). Белл Е.

вівторок, 1 вересня 2015 р.

Вітаю вас на сторінках свого блогу.


 Життя кожної людини можна сміливо порівняти зі сходами, адже кожен рік життя - це сходинка до чогось нового, нових переживань, нових звершень, нових знань.


Сходи у багатоповерхівках мають прольоти, так само і людське життя має свої прольоти-повороти. Цьогоріч ви, шановні п'ятикласники, здійснили ще один поворот у своєму житті, ви переступили сходинку початкової школи і потрапили у загадкову царину основної школи. 
На вас чекає багато цікавого і незвіданого. Від вас потрібно лише бажання все те незвідане пізнати і не забувати, що мозок людини, як і м'язи, потребує систематичних тренувань. А що краще, ніж математика може навантажити мозок необхідним багажем? То ж давайте не лінуватися і вивчати її - царицю наук! А допоможе вам у цьому цей блог, на його сторінках ви зможете повторити вивчене в класі, підготуватися до наступного уроку чи тематичного оцінювання, знайти цікаві завдання, а, інколи, і відпочити.
Отже, до нових звершень! В щасливу путь!

Немає коментарів:

Дописати коментар